menú alkimia
184€
Llima verda
Bunyol de tripa de bacallà amb julivert
Suquet cru de gambes amb sopa freda d’ametlles
Fideus de mar
Bonítol amb coca d’escalivada
Peix a la brasa amb suquet sec de patata, navalles i moll de l’os
Llamàntol amb romesco d’ou
Escabetx de pollastre i ceps
Tàrtar, crema agra, avellana i caviar
Colomí amb prèssec
Cirera, litxi i sakura
Babà amb saüc i cítrics
Gianduja amb gelat de pruna escabetxada
Bunyol de crema
Els plats estan sotmesos a canvis de producte segons mercat.
Preu en euros. 10% d’IVA inclòs.
Els plats contenen més ingredients dels anunciats. Recomanem que ens consultin en cas d’intolerància o al·lèrgia.
Menú Jordi Vilà 184€ per persona.
Menú Jordi Vilà
alkimia restaurant
Un menú degustació que reculli el passat,
el present i el futur de la cuina catalana.
Una proposta que vetlli per a protegir l’instant precís
de cada producte, de cada plat.
Una cuina que cada dia es reinventa segons
el producte que tenim a la despensa i el que
ens arriba dels nostres productors de confiança.
El nou menú Jordi Vilà.
Cuina lliure.
184€
Algunes propostes
gastronòmiques incloses en els
nostres menús de temporada
Mar i muntanya extrem.
Pèsols amb tripeta de bacallà.
Carxofa farcida amb tàrtar de ventresca de tonyina, garota i caviar.
Xai Xisqueta amb aubercocs glacejats.
Espàrrec a la brasa i gaspatxo blanc.
Peix salvatge a la brasa amb bledes.
Menjablanc amb fruits vermells.
Flor de carbassó amb xipirons.
Entremesos de mar.
Tatin de llebre.
Ou ferrat amb patata i tòfona.
Pera escalivada amb granitzat de litxi i llima.
Cim i tomba de sípia a la brasa amb garum d’olives.
Colomí a la brasa amb romesco de cacau, nous i mel.
Suquet verd amb cloïsses i peus de cabra amb pil pil de plancton.